N

Kwalitatieve Producten

Relaxte Omgeving

Persoonlijke Behandeling

Schoonheidsspecialiste mannen

Wilt u een bezoekje brengen aan een schoonheidsspecialiste voor mannen, dan bent u ook bij La Beauté aan het juiste adres. Wij bieden verschillende soorten behandelingen die geschikt zijn voor mannen. Zo kunt u bij onze schoonheidsspecialiste terecht voor een speciale gelaatsverzorgingsbehandeling voor mannen, maar u kunt er natuurlijk ook terecht voor één van onze andere behandelingen, zoals een massage of een pedicurebehandeling.

Professionele schoonspecialiste biedt diverse behandelingen voor mannen

Vaak gaan vrouwen naar de schoonheidsspecialiste, maar het is ook voor mannen goed mogelijk om een bezoek te brengen aan een gespecialiseerde salon. Bij La Beauté bieden wij zelfs diverse behandelingen voor mannen. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan:

  • Een gelaatsverzorgingsbehandeling. Deze behandeling omvat reiniging, epileren, masker en ampulle en manicure.
  • Een massage. Er zijn verschillende massagebehandelingen mogelijk. Zo kunt u terecht voor rugmassages, beenmassages, hoofdmassages, full body massages of een Hot Stone massage.
  • Pedicure. Er zijn diverse voetbehandelingen mogelijk bij La Beauté.

Alle medewerkers van La Beauté zijn opgeleid voor het vak én ze beschikken over een ruime ervaring in het vakgebied. Bezoekt u de schoonheidsspecialiste van La Beauté voor een behandeling speciaal voor mannen, dan weet u dus zeker dat u op de juiste manier wordt geholpen.

Professionele producten

Bij La Beauté maken we uitsluitend gebruik van de beste producten van gerenommeerde merken. Zo gebruiken we bijvoorbeeld producten van Medex, IBD, Kryolan en Pronails. Deze producten zijn natuurlijk, duurzaam en zeer betrouwbaar. Wilt u een afspraak maken voor een speciale behandeling voor mannen door onze professionele schoonheidsspecialiste? Of wilt u eerst meer informatie ontvangen over onze werkwijze en mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Bel naar 0032 486 68 85 85, onze medewerkers beantwoorden al uw vragen.

Neem contact met ons op!