N

Kwalitatieve Producten

Relaxte Omgeving

Persoonlijke Behandeling

Schoonheidssalon Muizen

Op zoek naar een schoonheidssalon en woont u in de omgeving van Mechelen? Kies uit verschillende schoonheids-, verzorgings- en wellness behandelingen bij La Beauté in Muizen. La Beauté is een professioneel schoonheidssalon dat diverse behandelingen aanbiedt, op het gebied van manicure, kunstnagels, pedicure, verven, massages, (permanente) make-up en gelaatsverzorging.

Altijd een ervaren specialist voor uw behandeling bij de schoonheidssalon in Muizen

Voor iedere schoonheidsbehandeling bij La Beauté krijgt u de beste service van een ervaren specialist. Bij La Beauté bieden wij deze allernieuwste behandeling aan u aan. Wij werken uitsluitend met gediplomeerde medewerkers, dus wordt u altijd geholpen door een specialist die beschikt over voldoende kennis en ervaring in het vakgebied. Kijk voor een compleet aanbod van onze behandelingen, producten en cadeaubonnen verder op de website van onze schoonheidssalon in Muizen. Zie er net zo goed uit als u zich voelt dankzij La Beauté!

La Beauté staat voor u klaar!

In de salon bent u altijd van harte welkom. Dat proberen wij met ons enthousiaste team ook altijd uit te stralen. Wilt u een afspraak maken bij onze schoonheidssalon in Muizen? Of wilt u juist één van onze producten aanschaffen? Neem contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer 0032 486 68 85 85. Wij helpen u graag!

Andere bezoekers bekeken ook:

Neem contact met ons op!

 

Andere bezoekers bekeken ook: