N

Kwalitatieve Producten

Relaxte Omgeving

Persoonlijke Behandeling

Schoonheidssalon Mechelen

Bent u op zoek naar een goed en professioneel schoonheidssalon in de omgeving van Mechelen? Dan is La Beauté wellicht iets voor u. Wij zijn een schoonheidssalon, gevestigd in Muizen. Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten behandelingen. Daarbij wordt u bij La Beauté nabij Mechelen altijd behandeld door een gespecialiseerde schoonheidsspecialiste met een erkende opleiding.

Schoonheidssalon in Muizen, nabij Mechelen, biedt diverse schoonheidsbehandelingen

Bij La Beauté zijn de mogelijkheden eindeloos. U kunt bij ons dan ook een diversiteit aan behandelingen kiezen. Wij bieden bijvoorbeeld:

  • Massages: beenmassages, rugmassages, hoofdmassages, Hot Stone massages of full body massages.
  • Manicure en kunstnagels: kunstnagels, basis manicurebehandeling of spa manicurebehandeling.
  • Verven: wimpers, wenkbrauwen of wimpers én wenkbrauwen.
  • (Permanente) make-up: kindergrime, dagmake-up, avondmake-up, fantasiemake-up of permanent wenkbrauwen, eyeliner of lipcontour aanbrengen.
  • Gelaatsverzorging: huidanalyse en reiniging, jeugdbehandeling, seizoensbehandeling, anti-aging behandeling, verzorging voor de man of Wonder Waves behandeling.
  • Pedicure: diverse voetbehandelingen.

Welke behandeling past perfect bij u? Daarin kan een schoonheidsspecialiste van ons professioneel salon nabij Mechelen u gemakkelijk adviseren. Bij La Beauté werken wij uitsluitend met de beste producten van gerenommeerde merken. Zo kunnen wij bij onze schoonheidssalon nabij Mechelen de kwaliteit bieden dat een professioneel schoonheidssalon zou moeten bieden.

Maak een afspraak met de schoonheidsspecialiste nabij Mechelen!

Wilt u een afspraak maken bij een schoonheidsspecialiste van ons professioneel schoonheidssalon in de omgeving van Mechelen? Dat kan! Wij zijn alle dagen geopend, behalve op de maandag. U kunt dus zelfs op zondag een afspraak bij ons maken! Bel naar het telefoonnummer 0032 486 68 85 85, dan pakken wij onze agenda erbij en plannen we iets in.

Neem contact met ons op!