N

Kwalitatieve Producten

Relaxte Omgeving

Persoonlijke Behandeling

Permanente lipliner

Voor permanente make-up, zoals permanente lipliner, moet u bij een specialist als La Beauté zijn. Bij ons werken uitsluitend professionele schoonheidsspecialistes die een diploma hebben voor PMU-deskundige en beschikken over een ruime ervaring met permanente make-up. Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook eerst contact met ons opnemen!

Altijd een fris en stralend uiterlijk met permanente make-up, zoals lipliner

Heeft u er een hekel aan om uw tijd elke ochtend te moeten besteden aan het opmaken van uw gelaat? Met permanente make-up is dat verleden tijd! Dan zijn uw wenkbrauwen, eyeliner of lipcontour altijd in vorm. Bij La Beauté verzorgen wij permanente make-up voor wenkbrauwen, ogen (eyeliner) en lippen (lipliner). Deze permanente make-up blijft ongeveer twee tot vijf jaar goed zitten, en vaak zelfs langer. En dat onder alle omstandigheden:

  • U kunt gewoon douchen en zwemmen;
  • U kunt gewoon in de sauna;
  • U kunt gewoon lachen of wenen.

Meer informatie?

Kies alleen voor permanente make-up, zoals lipliner, als u het helemaal zeker weet. Twijfelt u nog? Vraag La Beauté dan om advies of om meer informatie. Wij laten u graag zien hoe het er uiteindelijk uit komt te zien indien u kiest voor permanente make-up. Bel naar het telefoonnummer 0032 486 68 85 85, dan geven wij u meer informatie of maken we een afspraak.

Neem contact met ons op!