N

Kwalitatieve Producten

Relaxte Omgeving

Persoonlijke Behandeling

Massage Mechelen

Voor een heerlijke massage kunt u terecht bij een professioneel schoonheidssalon als La Beauté in Muizen, nabij Mechelen. Wij bieden een groot aantal verschillende behandelingen aan, waaronder massages, maar ook gelaatsverzorgingsbehandelingen, manicurebehandelingen, pedicurebehandelingen en make-upbehandelingen. Bent u toe aan een heerlijk ontspannen ochtendje of middagje met een massage van een specialist en woont u in de omgeving van Mechelen? Kom dan langs bij La Beauté!

Massage bij de specialist nabij Mechelen

Bij La Beauté kunt u terecht voor verschillende soorten massages, waaronder:

  • Een massage van de benen (duurt ongeveer 25 minuten);
  • Een massage van de rug en het hoofd (duurt ongeveer 40 minuten);
  • Een Hot Stone massage (duurt ongeveer 50 minuten);
  • Een full body massage (duurt ongeveer 60 minuten).

Wij nemen altijd uitgebreid de tijd voor u en we luisteren altijd naar uw wensen. Daarnaast bieden wij zeer aantrekkelijke prijzen.

Ultiem verwenmoment

In onze mooie en gezellige salon wordt u altijd hartelijk ontvangen. Bij La Beauté, nabij Mechelen, kunt u daardoor echt een ochtend of middag voor uzelf beleven; u wordt tijdens de massage of andere behandeling helemaal in de watten gelegd. Dat zorgt natuurlijk voor een ultiem verwenmoment! Wilt u een afspraak maken voor een massage of voor een andere behandeling? Neem contact met ons op en bel naar 0032 486 68 85 85.

Neem contact met ons op!